Spring naar inhoud
Dit plan kreeg minder dan 25 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 25 likes en is daarom niet door naar de stemronde van Scheveningse Parkwijken Begroot.

Groenten, fruit compost voor alles

Door: carole
14 maart 2021
Gemeente Den Haag | 27 mei 2021, 11:00

Dit plan kreeg niet genoeg likes. Een plan moest minimaal 25 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemronde.

volkeren consumeren groenten waarvan de rest wordt weggegooid. het idee is om een ​​compostruimte te hebben waar mensen alle groenten.

Het voorstel is om compostbakt op een ander gebied te hebben, zodat de bewoner zijn groenten, fruit afval kan deponeren.  Dit maakt het ook mogelijk wanneer compost wordt gemaakt om de compost door de bewoner te gebruiken of om deze te verzamelen om op de greens in het gebied te leggen.  De compostcontainer moet niet te ver van gebouwen en ook van het park worden geplaatst.  Dit zal de hoeveelheid afval verminderen en ons gebied groener maken.
 Een ander alternatief is om in het gebied de containers volgens plastic, papier en afval) voor gft van de gemeente te laten verzenden.  Dit gebeurt in Delft.
 Dit zal het mogelijk maken om ook onze kinderen te onderwijzen dat ze zullen begrijpen dat greens in de grond kunnen transformeren.


Argumenten

Argumenten voor

mathieu | 9 april 2021 11:37

inderdaad de onderwijskundige functie goed gebruikt kan worden voor meer bewustwording bij lerareren en leerlingen op de diverse scholen.Argumenten tegen

Nog geen argumenten geplaatst

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren