Spring naar inhoud
Dit plan wordt niet uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt niet uitgevoerd omdat het plan te weinig stemmen kreeg tijdens de stemronde.

Een voetbalkooi met speeltuin en moestuintjes

Door: Hugo
30 maart 2021

Het idee was om een voetbalkooi te maken voor de kinderen uit de buurt samen met een speeltuin en moestuintjes om de speeltuin heen Helpt u?

Ik kom binnenkort nieuw wonen in de wijk en kan tot nu toe geen goede plek vinden om met meerdere kinderen te voetballen. Het viel me op dat ik ook kinderen tussen de auto’s op straat zag voetballen. Ik zou graag een sportplek in mijn nieuwe buurt willen, waar ik kinderen uit mijn nieuwe buurt kan ontmoeten. Nu woon ik nog in duinoord, daar hebben we een hele fijne voetbalkooi waar ik en mijn broertje graag samenkomen met vrienden uit de buurt. (Zie foto) Het gaat om de kooi bij het stadhoudersplantsoen. Zoiets zou ik ook graag in mijn nieuwe buurt willen. En dan het liefst gecombineerd met een speeltuin zodat ook kleine kinderen plezier kunnen hebben! Mijn idee is om er rondom plantenbakken te plaatsen, zodat het meer in het groen ligt en mensen uit de buurt eventueel zelf planten en/of groenten kunnen kweken/plaatsen.  Het lijkt mij een goed idee om de kooi van geluidsdempend materiaal te maken, ik heb op internet gelezen dat dat handig is en bewoners geen geluidsoverlast zouden hebben. Qua locatie vind ik het lastig inschatten, welk gebied ervoor gebruikt mag worden. Ik heb nu een vlaggetje gezet op een stuk waar geen bomen gekapt hoeven te worden, maar denk graag mee welke plek geschikt is. 
Argumenten

Argumenten voor

mathieu | 7 april 2021 17:06

Goed bewegen is bevorderlijk voor jong en oud!Argumenten tegen

Christian | 9 april 2021 09:37

Er is al een voetbalkooi om de hoek bij het zwembad de Blinkerd. Een speeltuintje is er ook al op de hoek Duinweg/Haringkade. En iets verderop is er de Kinderboerderij.Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren