Spring naar inhoud
Dit plan kreeg minder dan 25 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 25 likes en is daarom niet door naar de stemronde van Scheveningse Parkwijken Begroot.

Parkeren rondom Scheveningse bosjes/Westbroekpark

Door: Mathijs Tijmons
8 april 2021
Gemeente Den Haag | 27 mei 2021, 11:00

Dit plan kreeg niet genoeg likes. Een plan moest minimaal 25 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemronde.

Oplossingen voor diverse parkeerproblemen en gevaarlijke situaties om de parken

En in en om de Scheveningse bosjes en bij het Westbroekpark zijn diverse vervelende en gevaarlijke situaties met betrekking tot het parkeren. 

De hoek van de Cremerweg en Wagenaarweg is onverzichtelijk doordat auto's vaak op in de bocht geparkeerd staan. Dit is een gevaarlijke combinatie met van auto's die  fietsers van bijvoorbeeld de korfbal vereniging tegenkomen. Mijn voorstel is om de hoeken van de straat parkeervrij te maken om de veiligheid te verbeteren.

Daarnaast wordt op de Duinweg tussen de Haringkade en de Hogeweg in de paar parkeerhavens daar 's nachts vaak gekampeerd, veelal door buitenlandse campers, met veel rommel tot gevolg. Deze zouden evenals de andere plekken met boomstammen afgesloten kunnen worden. 


Argumenten

Argumenten voor

Caroline de Jong | 8 april 2021 21:05

Door het parkeren op de brug is het inderdaad onoverzichtelijk, ook voor de vele fietsers op de Haringkade.
Misschien ook drempels op de Cremerweg om auto's af te remmen?
Voor de Duinweg is een andere oplossing een parkeerverbod 's nachts, dat voorkomt ook dat auto's worden opgesloten tijdens de paddentrek.
VoorDaniella Strik | 10 april 2021 11:26

Ik ben ook voor invoering van betaald parkeren op de Duinweg, met een extra hoog nachttarief.Ernst-Jan Bergman | 12 april 2021 17:08

Parkeren op de brug maakt situatie inderdaad onoverzichtelijk. Voor wat betreft de kampeerders, het is in de gemeente DH verboden om op straat of parkeerplaatsen te kamperen tussen zonsondergang en zonsopgang, is dus wat mij betreft een kwestie van handhaven.Argumenten tegen

Nog geen argumenten geplaatst

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren