Spring naar inhoud
Dit plan kreeg minder dan 25 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 25 likes en is daarom niet door naar de stemronde van Scheveningse Parkwijken Begroot.

Zwemstrandje bij waterpartij of in westbroekpark

Door: Anne Marie van gerwen
9 april 2021
Gemeente Den Haag | 27 mei 2021, 11:00

Dit plan kreeg niet genoeg likes. Een plan moest minimaal 25 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemronde.

Klein zwemstrandje aan grasveld langs de Waterpartij, met houten afscherming in het water .

Het grasveld langs de waterpartij is een populaire plek onder sporters, picknickers en gezinnen. In het weekend zie je een drukte van belang. 
Het lijkt mij leuk deze plek aan te vullen met een klein zwemstrandje/ plek om in hetw ater te spelen of simpel wat verkoeling te zoeken in de zomer.  Het kan zo'n 8 meter breed zijn en een meter of 5 het water in. 
Nodig is een aantal kuub zand en een houten afscheiding in het water van ongeveer 1 meter hoog. Deze afscheiding kan ook gebruikt worden om tijdelijk bootjes af te meren.  Zie ook de voorbeeldfoto. 


Argumenten

Argumenten voor

Nog geen argumenten geplaatst

Argumenten tegen

Daniella Strik | 10 april 2021 11:43

Voor watersport en zwemmen biedt het aan de zee gelegen Den Haag al fantastische mogelijkheden. De verpretparking van de waterpartij zou m.i. niet positief bijdragen aan de natuurlijke omgeving.Berend Jan Drijber | 10 april 2021 12:42

Stranden genoeg in en rond Den Haag. Ministrandjes als dit betekent picknickers en afval, bij mooi weer lawaai en ‘a avonds hangjongeren. Rotterdam heeft slechte ervaring met strand Nesselande waar s avonds jongeren uit de stad ongeregeldheden veroorzaken. Rond de vijvers zijn al vaak hangjongeren en drugsgebruikers o.a. Lachgas. Onder andere bij het monument aan de Duinweg dat uitkijkt over de vijvers. De vijvers zijn er voor de rust en de vogels.

Anne Marie van gerwen | 10 april 2021 22:23

Dit zwemstrandje wordt maar klein en indiep en is een aanvulling voor de pickinickers die zich toch al op dat veld (aan de teldersweg) bevinden. Die heb je liever daar dan in het gebied van de vogels, toch?Rachel 57 | 15 april 2021 19:11

Ik vind dit geen goed idee en ben tegen het aanleggen van een zwemstrandje, vlak naast het Indisch Monument waar mensen na een crematie bloemen komen leggen en as verstrooien. Het is een gedenkplek voor Indische Nederlanders die daar komen om te eren en te herdenken.Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren